Vastgoedman 2018

Maarten de Gruyter Vastgoedman van het jaar 2018

Mede-oprichter Maarten de Gruyter van projectontwikkelaar Boelens de Gruyter is tijdens het jaarlijkse Vastgoedmarkt Trendscongres verkozen tot Vastgoedman van het Jaar 2018.De vastgoedman ontving bij de uitreiking op het hoofdkantoor van
ABN Amro aan de Zuidas een blijvend aandenken en een wisselbeker.
De juryleden kennen De Gruyter als een integere vakman die mooie en succesvolle projecten bouwt. En een prettige zakenpartner, die er niet
voor terugdeinst spontaan een feestje te bouwen.

De Gruyter is de opvolger van André Snippe van Snippe Projecten, die in 2017 verkozen werd tot Vastgoedman van het Jaar. Eerdere winnaars waren Pieter Affourtit (voormalig algemeen directeur WPM Groep, 2016), Marco Hekman (ceo CBRE Nederland, 2015), Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff, 2014) en Lesley Bamberger (ceo Kroonenberg Groep, 2013).

Stemproces

De winnaars van de afgelopen jaren dienden ieder een shortlist in van drie personen, waarna de Vastgoedmarkt-redactie vijf genomineerden selecteerde. Via een stemformulier konden lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt.nl hun favoriet onder de genomineerden aangeven. Alle publieksstemmen samen hadden eenzelfde gewicht als het oordeel van één jurylid.

Naast De Gruyter maakten vier andere genomineerden een kans op deze prestigieuze titel.

  • Wienke Bodewes, Amvest
  • Victor van Bommel, Orange Capital Partners
  • Eric Moresco, Victory Advisors
  • Daan van der Vorm, Vorm

 

Partners

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.